www.darmansyah.com


My name: noor sweet
My Fotopage: http://daqyang.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
EOS-300D
Canon
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Mohamad Husaini Hassim
Latest entry:Atiqah + Hamizan, Sungai Petani, Kedah
Husaini Photography admin@husainihassim.com seminit@yahoo.com 013-4232663 View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
Abi BaGong and Umi DqNa
Latest entry:Moving foward....
We're moving.... to http://permatahatiumi.blogspot.com/(Permata Hati Umi) View this Fotopage entry
Abi n Dhia
antu jahat
Latest entry:beger beger
View this Fotopage entry
ady skywalker
Latest entry:boikot fotopages good bye fotopages
View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
aminor azmi
Latest entry:Announcement/Pengumuman
Salam untuk semua. Sudah beberapa bulan, saya tak update di sini. Saya masih aktif berkerja, shoot weddings, events, outings, buat gambar. Semuanya ini boleh diikuti di sini: http://www.aminorazmi.com/blog/ dan di sini: http://www.flickr.com/photos/aminorazmi/ regards aminorazmi 6012-2147681 yahoo messenger id: aminor_azmi email: aminor.azmi@gmail.com View this Fotopage entry
Man Kidal
kaduke fahmi
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri
Salam Lebaran Maaf Zahir Batin View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
Idham Firdaus Alias
Latest entry:Majlis Berbuka Puasa Alumni SMJSP-SPM97 2008
Majlis Berbuka Puasa Alumni SMJSP-SPM97 2008 Medan Ikan Bakar @ Muara Sg. Duyong, Melaka Majlis Berbuka Puasa ‘Alumi SMJSP-SPM97’ 2008 Medan Ikan Bakar @ Muara Sg. Duyong, Melaka 20 September 2008 Maklumat lanjut mengenai, Muara Sg. Duyong, Melaka.. http://www.amazingmelaka.com/2006/09/24/the-scenes-of-fishing-village-at-muara-sungai-duyung/(DISINI) AGENDA : 05.30pm - 6.00pm : Ketibaan suku-sakat “Alumni SMJSP-SPM97” dicheck point pertama "Pintu Gerbang Air Keroh" 06.15pm : Bertola... View this Fotopage entry
mr apex
dah lama aku x upload gambar kat FP aku ner... :-D View this Fotopage entry
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
Dinictis aka lord ishmeen
Latest entry:Happy Birthday Dear...
A birthday card which I design for my beloved wife, Noor Ezleen. Thanks for all the love, happiness, care and Insyallah our baby - due this September 2008. Noor Ezleen you are my soulmate forever.... Muahs.... LOVE U Sayang... View this Fotopage entry
mohamad nasir shaari
http://alongarts.wordpress.com http://nasier.wordpress.com http://www.flickr.com/alongarts pepahal aku update kat atas ja :-D View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
aishifu ash
Latest entry:[Outing] Gadis Melayu
Location: Pangsun Hulu Langat Malaysia Model :Melor @ Bona View this Fotopage entry
uma & meeeee..
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
huzaimatus zulk
Latest entry:Kids
Koleksi di kala kebosanan :P View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
Ariff Rashid
Latest entry:Heads up people
Sorry for the very long silence guys, I have moved to http://www.flickr.com/photos/arep/(HERE) View this Fotopage entry
Rasyidien Razman
Latest entry:Hari Raya Aidilfitri - 2007
View this Fotopage entry
EastOne Photography
Latest entry:Merdeka 2008
Sambutan ulangtahun kemerdekaan Malaysia ke 51 View this Fotopage entry
River River
Latest entry:TAIPING 2nd SYAWAL 1430
View this Fotopage entry
Au Revoir
bimmer man
Latest entry:MOVING ON...
: : WELCOME TO : : http://zamfoto.com(zamfoto.com) http://zamfoto.com() View this Fotopage entry
Mohd Zaki Mohd Amin
Latest entry:Goodbye, Fotopages ...
After being busy for too long + no time to go out take photos, I decided that it is time to move on now ... henceforth I am now officially announcing that I will cease all Fotopages activities from this entry onwards, and will delete my Fotopages account in September 2008. However, my photos can still be seen here ... http://www.flickr.com/photos/petrofsky77(Click Here To Go To My Flickr!) Last but not least, thank you all for taking the time to view my Fotopages ... It's been a wonderful 4 years wit... View this Fotopage entry
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
helmy emran
Latest entry:new site
dear visitors, i've got new place to play with my pictures dan text. please proceed to this url to enjoy and share your opinion; http://helmyemran.com thanks for coming and selamat hari raya. maaf zahir batin.:-D View this Fotopage entry
lalalaallala.. dinda.. kanda... burung pun turut menyanyi
hilmi khalid
Latest entry:Sayonara Nippon...
a walk to remember...Sakuragichou, Yokohama. [ credit to http://mybrainrelease.fotopages.com/(usop) for the pic] 20 Feb 2003ー28 Mac 2006... 3 tahun di tanah terbit matahari, bumi sakura Jepun. Dan kini hari, pulangnya seorang perantau ke tanah air terchenta Malaysia. Mata itsuka, aishou! Sayonara...Nippon! Jutaan terima kasih kepada anda semua pengunjung photoblog ini, anda yang telah banyak memberikan semangat, galakan dan juga komen yang sungguh bermakna untuk saya dalam mempelajari selok b... View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
ZAYS HjM
Latest entry:PETER PAN @ SETIA MOTORS SDN BHD
View this Fotopage entry
Group Peter Pan
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
suke ciqq cakk
Latest entry:BOIKOT ISRAEL!
View this Fotopage entry
risya R S
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016