www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 18-Nov-2008 00:36 Email | Share | Bookmark
jenjalan...



medan?? tak amik gambo pon tp sbnrnye bnyak gak yg bleh dshoot...payah tak round2 dkaki lima... takpe tahun depan g lagi almaklumlah.. airasia ngan fireflyz sedang berlawan promotion yg untungnye kite!! dan aku dah booking pon RM144 ke Medan utk 2 org!! Aku suke g Medan sbb die tak sebizi cam jakarta dan yg tentunye SHOPPING!!!!!!!!...aku borong baju baby kat sane.. paling aku suke barut baby sangat comel ade katon2 lagi.. hihihiii..

minggu lepas aku, sayam aku n jaja (my sister) g shoot pasangan serantin ni utk outdoor.. mase sblmye mmg aku berjanji aku akan mekap serantin ni.. tp disebabkan penyakit ganjil aku yg suke meludah ni.. aku suh la jaja ganti jd aku dok mengomen sajelah.





dan aksi mentor dgn spek mata beso kami


dan ini plak protege kami!! Umairah!


tengok umai ni mmg tak tahan nak gelak.. baru 2 tahun mak die ajo 1,2,3 -10 dlm bahasa melayu dan english.. lepas tu die dah hapal.. then mak die dah boring mak ajor die bahasa jawa... dlm 10 minit die dah hapal.. sici..loro.. smpai 10.. aku pon tak tau bahasa tu tp die dah terel..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net