www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 29-Aug-2008 02:21 Email | Share | Bookmark
akhirnye kite akan MERDEKA!!

baru rase eppy dan sonok bile DSAI masuk Parlimen balik
baru lah MERDEKA!!!!

ok semalam aku joint bebudak kolej berkonvoi menyerah bendera ke Pejabat PM ngan MB Selangor. Tp aku tak la naek motor..kikikki...

Sekarang ni keadaan aku tak berape bagus.. sejak merayau di seluruh negeri lepas je KONVOKESYEN aku disah kan mendapat penyakit buatan orang

ape lg... muntah/mabuk/pening/ ilang selera makan/ ilang selera mekap/ dan perot semakin membuncit!! baru je masuk 2 bulan tp rase2nye mmg azab nak menunggu 9 bulankan..

tp semalam dlm keadaan mabuk todi..aku nak ikot jugak dendioang sbb nak jumpe MB nak suh die kim salam ngan Anwar Ibrahim... agagaaaa...

ok meh tgk gambau..


budak-budak berkonvoi


serah bendera kepada setiausaha politik PM di Putrajaya


berangan la koang nak jumpe pm.. hehhehee.. PM takde.. die tido kot


dan ini adalah mashall2.. dan weet ketuanye


MB dpt album konvokesyen yg di design n photo oleh www.darmansyah.com
yg lawaknye.. mase nak shoot mb.. MB dok senyum sinis dan tgk perot aku.. agaknye die pon heran.. perot muncit pon nak amik gambar.. huhuhu..

akhirnye dpt gak amik pic bersama MB dan aku bukan kopi boy atau tea lady


tgkle muke aku mcm hampeh je kan.. tp gang2 opis ngan mak aku pakat gelakkan aku bile aku ckp aku positif!! cam hampeh je dioang ni!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net