www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-Jul-2006 00:26 Email | Share | | Bookmark
hidup ini indah



ayo.bc msg mcm2 tanye pasal pic ni.. sunset ni amik kat pantai morib, model die bukan weet la.. biase la.. model paksaan gue.. JAJA (adik weet lo)..


Monday, 3-Jul-2006 05:31 Email | Share | | Bookmark
bile virus merebak!!





hahaa.. tingat mase 1st outing same lily n antu.. bln 12 thn lepas..dioang suruh weet melompat.. lompat dan lompat.. mengong layan budak2 ni.. dengan aku pon jadi budak2 layan dioang ni.. tp mmg best.. antu takde kat pic ni sbb die chiken cop hehee.. windu same antu la..

pic ni diambil oleh http://aminorazmi.fotopages.com/
2 Julai 2006 di kelas photography Zainal Halim



Monday, 26-Jun-2006 00:26 Email | Share | | Bookmark

ayares la ni.. dah sound kasi up pic.. keje manyak la bulan Julai ni.. sian gue tau!! tp takpe nasib ade pic yg bleh ku tayangkan..eheks.. tgk kat komen ade yg kate pic tu adlh weet..ehek..ehek..bukanlah.. inilah muke sbnr adik weet, model purdah tu..nak kaco?? bukan bleh dpt pon.. die dah tawin la..



"Mempelajari ilmu pengetahuan dan mengajarkannya adalah lebih utama daripada ibadat semata–mata"

"Tuntutlah ilmu pengetahuan, kerana orang yang menuntut ilmu berada dalam suasana sabillullah"





Thursday, 15-Jun-2006 12:46 Email | Share | | Bookmark
relak japs

keje manyak lo.. maklumla 30 Julai 2006, ade konvokesyen kat KUIS.. yg tak bestnye stp staff di beri tanggungjawab 1 unit sajer.. aku plak sampai 3 unit kene kaver.. uhuk2 tak sempat nak nak mengomel kat fp koang... tunggu ek... relax tgk my niece..baby alisya ni sat.



RASE-RASEKAN APE ALISYA NI TGH FIKIR EK??? ADE SAPE LEH G TAU??

Re : apsal kesemue jawapan tanye weet nak kawen ni..adeh.. tragis2 lom ade calon
camne weet nak kawin la...
20 jun 2006
_________________________________________________________________________________



Sunday, 11-Jun-2006 14:26 Email | Share | | Bookmark
pinkie pirate serang kampung org asli

ateeeek musuh
rumah2 mereka
hanye ade 2 ekor ayam
View all 12 photos...
muwakakakakaka...mcm jahat jek gelak aku ek??

sajer g sungkai, perak.. mandi manda air terjun menderang..dah boring kat sungai plak pegi mandi kolam air panas.. cukup segar
dah wangi g lawat kampung org asli.. sajer tuko mode BnW, jadi semue gambo2 oang asli aku amek tak berwarne sbb aku lupe la nak setting balik semule rebel aku ni (esok kat opis aku kene bukak buku menu..hihihi)

kebetulan aku lalu kat kawasan sini ramai plak budak2 main takraw, aku dpt tangkap skit jek sbb member2 aku tak berani nak turun (dioang duk dlm kete jek) jd aku soang je lah pegi masuk kawasan oang asli ni, dpt 2- 3 snap aku pon cabut..muwakakkakaka (nak tau kenape kami kecut?? bnyak anjing n babi la!!!! hahahhahha ) best2 kenangan yg tak dilupakan.



_______________________________________________________________



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net