www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Oct-2006 01:14 Email | Share | | Bookmark
salam ramadhan



assalamualaikum

hehheee.. kene perli baru nak ngapdet!! hiihihi..
sorry la kengkawan.. skang musim ISO jd keje manyak sangat..kui..
malam plak nak online..emm.. biase la terawih
jd mmg terpostpone la tuk mengapdet dan melawat kawan2nye FP
ape2pon selamat beribadah!!~

tata
pinkie pirate


Wednesday, 20-Sep-2006 09:35 Email | Share | | Bookmark
semangat kenegaraan!!~


pic ni diambil penutup merdeka!! di KUIS - 16 sep 06


pic ni amek kat kg je... minggu yg lepas


Thursday, 7-Sep-2006 01:41 Email | Share | | Bookmark
cari mood

 
 
 
View all 14 photos...
kite takde mood nak update fp nak g lawat fp kawan2 naper ek??!!! huh..cari mood cepat!!

2hb tu weet ngan gang2 FMDC gi TRIP ke terengganu.. best!! dan paling buat ku sedih bile kami singgah ke rumah org2 tue







amin punye kemere


dr ali punye kemere


dr auntie zain punye senjata

dan ini la geng2 yg joint trip gi ganu!!





Tuesday, 22-Aug-2006 05:11 Email | Share | | Bookmark
tt dooot di bangi!!

tenkiu kat amin ajak gang2 fp makan cekodok!!! (aku tak suke kek pon) agagaga!!! tenkiu yg wish yg bg hadiah yg comel!! maceh semue!! tahun ni best bangat coz i have many2 fren


kami dpt hadiah yg same dr amin!!! lap pinkie



semue pic ni dr kemera amin!! agaggaaaa.. lap u koang!!

mlm td terhibur dgn miming zul78 dgn berbagai aksi, belajo same engku main2 flash kasi rosak!! agagaga.. teknikal n komposisi ngan abg zzoux n jaggat.. melawak ngan izwa dan doot kat amin!!

kemere kodok weet plak



Monday, 21-Aug-2006 00:14 Email | Share | | Bookmark
saya sudah besau?? ke tue??

emm.. hari genap umur aku 27 tahun... ar 27 tahun??? huh.. ape2 pon thank my mak n abah yg menjaga dan mendidik aku menjadi cute smpai skang perasan la pulok!!







[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net