www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 22-Dec-2006 00:54 Email | Share | | Bookmark
terlalu bz

pes, sowy tak lawat fp u all.. terlalu bz tahap gaban.. bukannya takde gambau.. hari2 tangkap gambo tp tak sempat la nak tunjuk kat kawan2...

biasalah hujung2 tahun.. bnyak plak event n design nak buat.. maklum lah gue ni multipurpose.. ngeh.. ngeh..

hanye iklan... kite minum dulu

try2 main cls...percubaan yg pertama model takde.. jd try kat diri sendiri


n cubaan kali kedue.. hehehee... test kat adik gue kat putrajaya.. memalam


tenkiu kat abg zzoux, amin, kak jie, ejot, bubba, acid.. dan pokok2 itu.. tanpa mereka.. sape la sy


Thursday, 23-Nov-2006 04:14 Email | Share | | Bookmark
bleach bypass

picer ni weet amik kat sekolah tadika ibu!! picer grop ni budak2 taski cerdas ilmu tahap 1..
comel-comel kan!!~ dan picer ni weet send kat zul78.


hasil editing dr zul78 teknik "bleach bypass"

actually benda ni dah lama .... kalau tanya otai otai yang guna dark room
diaorang tahu benda ni ......
namun begitu ..... dah banyak software di dalam internet yang mampu
memudahkan kerja kerja bleaching ni .....

cth:
http://www.redpawmedia.com/bleachbypass.html
http://www.digitalfilmtools.com/55mm/

boleh download secara percuma ...


Monday, 13-Nov-2006 00:24 Email | Share | | Bookmark
bile dah tensen!~

mc yg poyo!
artist celop
model from somalia
View all 7 photos...
org nak main bunge api mase nak raye la best!! ni main minggu ke 2 bulan raya!~ erm.. belasah je ar.. actually weet main munge api ni sbb kat KUIS ade funtion.. Rumah Terbuka utk pelajar antarabangsa sabtu lepas.

yg jd tuan rumahnye budak singapore..erm..habis dioang ni sakat budak2 negara lain!! hahaaaa.. tgk je ar.. picer ni! sorry skit je aku upload.. sbb malas ar


tq kat fadil!! walopon ko amek gambar aku blur..aku redha.. sbb ko main tangkap je picer aku ni


Monday, 6-Nov-2006 04:09 Email | Share | | Bookmark
die ni lg comei!~

huh.. skang dlm kuarge weet budak ni lg comei!!! camne nak mengatasi comei die kene buat sesuatu la..erm...

tak leh marah die..tak bleh babab die..die comei sgt la.. kalo nampak weet je.. acik yan!!! huh.. i love alisya!!!



actually keje manyak.. kang tak letak pice ade bg surat saman!! hehehee.. letak je lah picer ape2!!
masih di bulan syawal!! selamat hari raya!!!!!!!!!! sape2 nak buat open house jgn lupe pm kat weet ek!!


Monday, 30-Oct-2006 00:19 Email | Share | | Bookmark
berpicer2 di hari raya

kejap sgt mase berlalu... seminggu raye mcm tak cukup je nak tidur hehehee
bile adik abg dah balik klang.. apalagiiiiii!!! mase untuk berpicer2..



ini bukan boypren/balak/tunang ataupon suami gue ni la abg2 weet n adik pempuan weet. comei tak kami


family along




family angah




family adik (yg selalu die kate pengantin baru.. poyos.. padahal adik weet ni la yg kawen dulu dr abang.. langkah bumbung terus





ni plak family weet.. hahaaaa... pinjam anak ko ye bang




[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net