www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Apr-2007 05:11 Email | Share | | Bookmark
sowyy... kite bz ar!!!



this year my bos suh dptkan student masuk KUIS dueribu!!! jd mmg enggak ade mase nak g lawat fp.. nak apdet fp.. sbb bnyak keje luar.. weet baru balik dr medan.. bukan medan mara tau.. medan indon laaa .. mmg ade bnyak gambo menarik(ceh poyonye aku) tp tgg habis bulan 5 ni br bleh den benapas... (ye ke aku bleh menapas lepas ni?? ) bulan 5 aku sibuk nak kenduri kawen lak!!! gr.. pinjam tangan koang bleh tak pinjam arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..


al-azhar medan



weet suke signbord ni.. kalo yg tak tutup aurat tu tibe2 cair je bace signbord ni


medan yg sesak bangett!!

sedih gak.. sbb g medan tak bawak kemere kesayangan aku.. kid lens wosak hantar servis!! warghh!! jd aku pakai kemere pns abg aku kenot sgt nak bawak kemere tu.. kadang2 aku maki sendiri camne nak gune die...


Thursday, 22-Feb-2007 02:00 Email | Share | | Bookmark
tunggu!~

bzbzbzbbzbzbbzbzbzbzbzbbzbzbzbzbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz



"akak! mintak tlg.. kakak kite nak kawen.. takde op.." .. erk?? (dlm hati) bukan ko tak tau aku tak suke amik gambo oang kawen?? tak suke sesak2 tak suke lame2 dok umah oang!! wargh.. "ok akak dtg esok.."
dlm card ade 256 keping.. aku hanye menggunakan 172 keping sahaja termasuk nikah+sanding!! hahahaaaa terel tak??

aku dah kate mmg aku failed la amik gambo kawen ni!! hahahahaaaa


Friday, 2-Feb-2007 01:16 Email | Share | | Bookmark
hari wilayah!

semalam bnyak program yg aku snap.. antaranye hari wilayah.. shoot model.. aktiviti kolej.. tp nak mengedit gambo tu yg beku ni..

tp nak tgk gambar2 dr kawan2 saya... pegilah lawat fp butet, sagafiore, salina, sape lg ek.. weet lupe la

yg ni ambang hari wilayah...




lupe plak nak bg tau.. shoot munge api ni weet pakai black card.. jd kite bleh dpt 3-4 jenis munge api dlm 1 gambar.. camne?? set kan berape second.. cthnye 11 second.. n than bile satu bunge api tu meletup tutup kad hitam di lens.. n than nampak bunge api lg.. tarik kad bg kemere tu bace.. buat la sebnyak kali koang suke.. yg hampehnye bile oang tu tembak tempat yg sama.. jd kurang menarik sgt!!.. kalo sape yg tau.. tolong ajo weet ek.. kite pon br belajo ngan amin n bubba


Tuesday, 30-Jan-2007 07:19 Email | Share | | Bookmark
blur!!






Tuesday, 9-Jan-2007 00:58 Email | Share | | Bookmark
jum kite pegi!!!





takde idea.. pling!!


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net