www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 25-Sep-2007 02:42 Email | Share | | Bookmark
Para yena paaa...I'm Mengong It~!

jemo plak masak hari2 jd g mkn mekdi.. ok la layan kepala ramai2

tp kan yg tak bestnye :
kat mekdi bangi ni ade surau tp untuk staff.. nak gune die tak bg..jadi kami nak pinjam la sejadah nak semayang kat playground.. pon tak bg pinjam gak..

lepastu mmg la buffet tp kite order dpat la order kite tp tak habis tak leh bwk balik lepas tu dioang buang dlm sampah je burger2 tu.. huhh..

semue pekerja kat situ 100% islam tp perangai cam ******
baik aku makan kat umah je..


ni gang2 yg melantak mekdi


darmansyah ngan antujahat


ini amin!~



















Wednesday, 5-Sep-2007 01:12 Email | Share | | Bookmark
Tanjung Pinang, Riau

ade keje skit buat dokumentasi kat sane..

tp hanye gambar ni je yg boleh di pampangkan kat fp
nanti aku kene saman kang

ni gambar seronot2 je la ek..


pic ni kami g pulau penyengat. pengangkutan darat hanye beca motor jek..
org melayu piaw tau kat sini.. bahasa ibunda kite la.. cthnye sumur = bilik ayoo

yg ni plak.. ade mlm kebudayaan melayu di tanjung pinang..
mase ni awek ni nyanyi lagu Joget berhibur..nyum..nyum...


ini plak tarian zapin


n thanks kat darmansyah kerana amik gambar weet




Monday, 16-Jul-2007 06:09 Email | Share | | Bookmark
Indian Wedding

wedding ni berlaku pada 7/7/2007.. tarikh keramat bagi pasangan ini, maybe
aku shoot wedding ni untuk www.darmansyah.com.





erk.. ade pm weet camne nak buat?? weet bukan pakai ps la.. tu kemere yg effect..
slowshutter kasi songket skit kemere aaa


Tuesday, 19-Jun-2007 03:39 Email | Share | | Bookmark
pic tawen saya

thank kat kawan2 yg dtg..

pic ni belah umah lelaki.. si darmansyah yg design baju weet ni.. weet suke sgt.. sbb baju tu warne pink..

sorry lmbt upload sbb weet baru kuar wad.. demam denggi berdarah.. pic ni dah nampak weet tak sihat.. esoknye terus g honeymoon kat sepital

mekap ni weet puas hati.. thank kat http://readzul.fotopages.com/ sbb mekap weet cam babydoll!!







tq same anip sbb shoot pic weet ni.. gambar lain2 di http://aurawedding.fotopages.com/


Tuesday, 24-Apr-2007 03:20 Email | Share | | Bookmark
jemputan!!! aku nak kaweeen





dengan beso hati .. gue menjemput gang2 fp sekelian di majlis kawen kite..
jempooot dtg ek!! ni bukan ajak2 ayam tau.. yg sll mengomen kat fp weet mmg di alu-alukan..

tunang weet?? er.. bleh tgk kat www.darmansyah.com / http://sagafiore.fotopages.com


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net