www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Dec-2007 04:57 Email | Share | | Bookmark
Face Your Pockets Challenge | Ada Berani?

projek ni dah lame kami buat.. mule2 weet bosan mase tu.. jd invite la gang2 FMDC buat keje boring!! hahaaaa.... bile tgk balik mmg tergelak2..

tgh cr idea utk design yg semakin pupus..
jd buka website terjumpa laa nii :

http://www.faceyourpockets.com/

then weet scan laa muke sendiri!! 1...2....3!!!!!!!


RM50, seposen, satu sen, dentyne peppermint gum, gule2, wallet, lollipop, tangkal, MP3 player, earphone, lipstik, cincin tunang, cincin kawen n kunci kete.

selamat mencubaa

kite tgk la muke kawan2 weet bile di scan!!! hahaaa

color=red]dinictis version[/color]


mkrash

tu je yang ada kat pocket

Jiji


Admi


Azhar


(Mokcik Korang) zainzubir


altanaz

(aku tak gi lunch pasal kat dalam poket aku ada ni jer...)

desa



rburns


dalam poket ada wallet, kad nikah (kena bawak gi mana2 nie..) rokok dunhil 20, lighter criket, duit skett.. sampai ujung bulan jer tuh.. wakaka.. kunci keter, thumb drive, kad kejer, henpon...

msharq

meggi - makanan tambahan supaya tak kurus masa dlm hutan nanti
pisau - nanti nak belah perut ikan kelah tuh
kamera PnS - tuh guna masa pgi..endau..... (DLSR takdak)
cd driver MSI - sbb MSI tuh nama aku... = Muhammad Shakir Isa
duit - dalam hutan takyah bawak banyak duit.....hehhe - nak kencing pun FREE taW!!!!..
minyak gamat - penting tuh...kot2 lupa kne gigit ngan pacat....hehehe
hehehhe........


deeba!! cayook


ian (muahahahaha.. setelah bertapa selama sehari, hamba datang menyahut cabaran)


bigbrother



barang lam poket x byk la.. yg lain2 tu jadi prop je.. hehe.. janji berani..

littlesilence



izaown


Thursday, 6-Dec-2007 03:33 Email | Share | | Bookmark
rindu

2-3 mlm aku selalu termimpi2 arwah maklang aku..
die meninggal pada tahun 2005 sekejap rasenye aku rase.
aku selalu mimpi die memasak.. sbb arwah ni mmg rajen masak.. dan mulut yg mugil terkumat kamit bercerita sambil pegang senduk. Kalo die buat teh tarik pergh!!! power kalah la kedai mamak ... bg aku.. die adalah makcik yg paling ranggi dan best.. die meninggal kerana sakit tdk ketahui..

mungkin aku lupe berdoa utk die sbb tu kot arwah itu muncul dlm mimpi2 aku.. tapi sebenarnye mmg aku sangat-sangat rindu padanya..

Al-fatihah kpd Maklang (sabariah hassan)

pic ni di snap pada hari raya,2005.. 3 bulan sblm beliau die meninggal.

news pic i shoot!! visit my website http://darmansyah.com/blog/


Tuesday, 13-Nov-2007 06:01 Email | Share | | Bookmark
hureyyy!! raya dah habis!!

melihat aksi anak buah aku ni.. mmg mencuit hati


tgk tu.. kite sibuk pandang depan nak amik gambar.. die buat show nyani lagu "tom-tombak "

nape aku dah malas nak up kat fp??
sbb anak buah aku ni dah amik kemera 350D aku.. warghhhh!!!




Friday, 2-Nov-2007 02:26 Email | Share | | Bookmark
Bidan Terjun

Ayza & Aswad selamat di ijab kabul di masjid Al-Hidayah. Sentul Pasar pada 26 Oktober 2007.

kenapa ku katakan bidan terjun?? coz mekap artis pengantin ni tak dtg.
Bile masuk je bilik die.. eyeshadow nye lebam..
kesian plak weet tgk.. jd weet tenyeh2 la muke die


bleh jd makeup artis takk??





for information clik http://darmansyah.com/blog/

www.darmansyah.com


Monday, 8-Oct-2007 02:53 Email | Share | | Bookmark
Majalah SAJI yg tak bermoral??



dpt tau .. artikel ini didalam majalah SAJI november 07.

gambar ni dishoot oleh nizam jejaka.. yg heran tu die leh buang watermark die.. mmg keji btol la!! http://photographerz.fotopages.com/?entry=1217944

kenapa pengarang majalah ini suka2 menggunakan gambar orng untk mengaut keuntungan majalah mereka??

Mungkin ada diantara rakan2 suka dengan gambar mereka masuk di majalah tetapi saya kurang menyenangi perkara ini kerana ianya tanpa kebenaran.Pihak majalah ini secara suka2 mencuri gambar dimana2 website ataupun photoblog kerana ianya satu boleh mengurangkan kos dari membeli gambar2 di getty images atau mana2 photo stock yg lain.

mungkinkan pihak majalah ini boleh disaman?jika boleh,sy berharap ada rakan2 yg boleh membantu saya untuk kes ini.


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net