www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  [21]  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pulanglah

 
 
 


Thursday, 20-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
AL-Fatihah (Pemergian Isteri Tercinta PAK LAH

Jenazah
Anaknanda
Datuk Rafidah
View all 22 photos...
Aku dapat tau dari Bernama.com jadi Kolej tempat aku ni gi la rombongan utk penghormatan terakhir kepada Datin Sri Endon..Ini saja yang sempat ku rakam sebab terlalu ramai sangat manusia yang berpusu-pusu nak masuk melawat..dan aku...TERCEPIT di tepi pintu..al maklum la kenot sangat... walaupun susah masuk..aku sempat mengelat coz nampak Dato' Onn YB daerah Klang jadi ku follow je belakang die..macam ahli keluarga ar konon...

Datin Seri Hendon meninggal dunia di kediaman rasmi Perdana Menteri pada pukul 7.55am pagi tadi. Semoga roh nya dicucuri rahmat. Al-Fatihah...


Wednesday, 19-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Buke Pose Kul 8.30mlm

Samelah
apekejadah ngambik kapla oang
lelaki islam hadhari
View all 9 photos...
Aku pun tak tau bleh joint gang2 budak rebina ni..dari bangi (tmpt keje ar) ajak joint bukak pose kat Serkam, Melaka..macam nak lik beraya pulak..dah dapat kawan yang kureng skru kenelah redho gamaknya..


Thursday, 13-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan jek

g PD jom
Kenangan Cuti2 PERKIS
baby yang comot
View all 11 photos...
Mintak maap le...gambau ni pun bukan bulan ramadhan punye...sbb bulan ni aku tak dibenarkan merayap..sebab kene kurung warghh...warghhh... kene siapkan prospektus 2006 dan Buletin Q. Kalo dapat kuar mesti best dapat amik gambau oang tak posekan...


Wednesday, 12-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BALIK KAMPUNG!!!!!!!!!!!!!!

Nisak teruja
Aris dating kau yek
Nenek ku tengah berpikir ape yek
View all 21 photos...
Gambau ni dirakam sebelum pose...tapi disebabkan nak raye ni konon la cam raye..sebenonyer kawan aku ni tak penah pegang padi..jadi ku bawak la 2 manusia ni ke sawah padi.. yang lain2 tu ade amik kat putrajaya, kat Jaybe, gambau baby anak buah ku yang comot bla..bla.. Kalo ade komen g la tau sebab kanak2 baru nak jolok cempedak..


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  [21]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net