www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Friday, 31-Mar-2006 07:32 Email | Share | | Bookmark
misi mencari cinta

minggu ni tak mentenet.. sbb ptg ni gue nak g kedah ade pameran education.. pe tu senin plak g kursus smpai selasa.. kursus tu bina insan..lebih kurang mencari NUR la.. koang jgn ingat plak tajuk mencari cinta..pikir laen plak.. hihihihi..mencari pakwe..hua..hua..hua.. tang tu kalo koang rajen apesalah carikan utk gue



tengah pilih kasut yang paleng hensem


Monday, 27-Mar-2006 09:41 Email | Share | | Bookmark
sekinchan

 
 
 
View all 4 photos...
sajer simpan DSLR gue..mau ngetes jek pakai PNS (nikon) opis punye ni..tp laen plak gue buat..



Friday, 17-Mar-2006 11:29 Email | Share | | Bookmark
gaban pon tak bz!! huh

sorry la kawan2 ku tempelkan gambo gue..sbbnye mmg dah tak g outing dah..tak sempat siut!!! keje banyak lebih dr aras gaban.. dulu dok sibuk design segala mende2 di tempat keje gue..skang sibuk plak promotion..huh..tau jelah..keputusan SPM dah kuar..dok leka a ngayat budok2 masuk KUIS!! hahaha.. habis budak2 kene goreng dan mintak sorry sekali lagi sebab tak dapat mengodem dan mengomen koang2 punye fp..tapi yang gang2 yg baru tu selamat datang!!! (dah relax nanti akan ku jejak jue fp koang)


#koang tgk gaya weet ni..ade can tak budak2 yg kene goreng cair masuk kuis


Monday, 13-Mar-2006 02:02 Email | Share | | Bookmark
sahabat

memang bz tahap gaban la amin!! jadi tak le menangkap2 gambo!!!



Sebenarnye aku ni tak ade kawan yg rapat..tp bile joint ngan fm club adelah dpt kawan rapat perempuan yg best!!! selalu bantu, same2 ponteng dan same2 mengong!!! hahaha!!!! tak penah dpt kawan sebest ni.. harap mereka ni jadi kawan baek aku smpai bile2..amin!!!!!!!!!


keh..keh..tgkle..muke dioang ni..nampak pelik tak?


Wednesday, 8-Mar-2006 00:08 Email | Share | | Bookmark
bezday buah hati saya!!!

tunggu mb ke dato2
ni wife MB Selangor
MB tengah berucap
View all 7 photos...
semalam hari jadi baby alisya..cukup 1 tahun lo...dpt jumpe baby kejap jek sbb aku ade program Perasmian Pertandingan Tahfiz Peringkat Negeri Selangor di KUIS aku amek gambo pon sbb buat repot tuk kolej jek sebab ni event JAIS.




[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net