www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 2-May-2006 02:49 Email | Share | | Bookmark
Foto Ekspedisi Mini Kayak Perbadanan Putrajaya

selamat datang
taman wetland
adik ni pon tunggu
View all 27 photos...
Kayak adalah salah satu paling popular kat Malaysia ni... jadinye Pusat Reakreasi Air di Putrajaya buatla ekspedisi kat putrajaya ni a.. mengelilingi seluruh tasik di Putrajaya..naek gelap la gak gue ngikot dioang(huh..sunburn ).. walaupun weet naek bot jek!!! tp tgk para peserta maen kayak tu amatlah fun!! .
Thanks kat kepada Perbadanan Putrajaya terutama Tengku Aina dan semua yang terlibat melayan kerenah weet ..geggeegeee.. smpai nak balek sesangat mase tu..jd kami dipindahkan utk menaiki bot rescue. .hahahaaaa.. tenkui kat auntie zain.. yg best n gile2.. melayan kerenah weet ni..


Thursday, 27-Apr-2006 00:11 Email | Share | | Bookmark
back 2 school

antara aksi fav gue
dik duduk elok2
lepak tangga ek?
View all 11 photos...
selasa aritu gue ade pameran di sek sains ulu yam.. antara sek2 yg penah gi..sekolah ni lah yg paling best..sbb pameran die tak le boring.. n ramai la student kene goreng..wakakaa.. bile tgk gaye bebudak ni..teringat la zaman gue dedulu..huh..best!! sukati nak buat ape..ponteng..lepak2 hahhaaa.. sakat oang sane, sakat cikgu sini..hahhaaaa!!! subjek paling fav sejarah n cikgu paling fav english la..sbb cikgu die lawo .

#gambo2 yg ku amek ni semua gue penah buat.. tp bab yg dating2 tu..mintak ampun tak penah buat.coz abg2 gue ada pasang mate2 gelap!!! hahahaa!!! mau kene botak rambut gue nanti!!! takot2

* bile tejumpe budak nakal2 kat sek ni..gue suruh die melompat!! hahahahaa buli oang lagi!!!


Monday, 24-Apr-2006 00:03 Email | Share | | Bookmark



kelmarin layan la lagu dewa (republik cinta) ..bg gue..1 lagu je gue suke ..Laskar Cinta. Tp helmy anak emran ada gak ckp "lagu2 dewa ni kene dengo bnyak kali, br leh paham" ok le..dengo la bnyak kali..hahaahahaa... tp ttp aku tak paham2 hahaha.. dah tahap bosan..jd ku copy jek lirik ni skit ku tempek kat gambo gue..kih..kih.. jiwang la plak..belasah la labu..gue pon takde bahan nak upload.. tengok je ah


Thursday, 13-Apr-2006 05:57 Email | Share | | Bookmark
adakah gambar saye menarik?

1
2
3
View all 21 photos...
asyik keje jek..jadi ku ajak le kengkawan g melaka..mandi-manda di pengkalan balak.. bnyak aksi kami bleh buat dengan sesuke ati...best2... ngan ikan n butet pon turut mengong layan kami

http://ikanmasin.fotopages.com
http://lilylulu.fotopages.com
http://antujahat666.fotopages.com
http://aminorazmi.fotopages.com
http://buttet.fotopages.com

sorry gang..weet bz bangat!!! mane taknye seminggu cuti br masuk 19hb April..keje melambak.. nanti2 la ye cari bahan!!! nak jejak fp koang tgg weet relax ek


Thursday, 6-Apr-2006 03:14 Email | Share | | Bookmark
serang perlis!!!

inilah gue Kelam
nisak date ngan jejaka ek?
penunggu gue
View all 8 photos...
ade keje skit kat Kedah (Education Fair) after barang2 habes jek..terus pecut ke Perlis jumpe Nizam n Harumanis.. kami culik nizam g Gue Kelam lepas tu g Kuala Perlis..hek..hek..

tenkiu kat nizam bwk kami jenjalan

leh tgk gambo di http://www.hasnizamhashim.com/ dan http://hafizmsy.fotopages.com/

WEET BERCUTI SMPAI KHAMIS.. NAK BUAT APE2 LAH KAT KOMEN TU.."aiman tak kesah"


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net