www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-May-2006 13:42 Email | Share | | Bookmark
surut?



Monday, 15-May-2006 15:21 Email | Share | | Bookmark
senyum mcm matahari tu!!



tak tau la nak diketegori ape ek??? awek ni senyum ke sengeh??? tak tau beza ar..sbnrnye cuti lepas dr jumaat smpai la ahad.. bnyak gak weet tangkap gambo..g melaka, putrajaya, xxxgames, uptown kat ss24 shah alam.. sunset kat portklang..hihihi..cume malas nak edit jek.. kire awek ni stok malas nak edit la..

cume nak smpaikan koang selalulah senyum.. mak kite kate senyum tu murah rezeki.. tp tak leh la senyum sebarangan.. nanti oang perasan laen plak!!!! agagagagaaggaa.. ade terbace gak mutiara kate



Jangan tertarik pada seseorang kerana parasnya, keelokan paras dapat menyesatkan.
Jangan tertarik pada kekayaan kerana kekayaan itu akan termusnah.
Tertarik pada seseorang yang dapat membuatmu tersenyum,
kerana senyuman yang dapat membuatmu hari-hari yang gelap menjadi cerah


thehhee.. leh caye ke???


Wednesday, 10-May-2006 03:22 Email | Share | | Bookmark
tak berpaling lagi..




Doa memberikan kekuatan pada orang yang lemah,
membuat orang tidak percaya menjadi percaya
dan memberikan keberanian pada orang yang ketakutan.


hmmm...hmmmm... lagiiii....

ym :daqyang
gmail :daqyang@gmail.com


15May- blom masih berkesempatan utk mengapdet fp.. koang bace quran ke dulu.. dah agak2 15 juzuk bukak balek fp weet ni ek


Monday, 8-May-2006 00:58 Email | Share | | Bookmark
Bahasa Terindah..



harini gue insap..gegeggege.. bnyak gelak tak leh gak.. sesekali nak beri peringatan kpd diri sendiri yg mengong ni..hehehhee.. (gambo ni di amek kat masjid di KUIS..kalo weet tengah bengang/geram/cr idea mmg weet suke lepak2 kat masjid... hehee... bukan g mengaji atau solat!!! tp dok kaco budak2 diploma quran n sunnah )

Kewajipan itu lebih banyak daripada waktu

ym :daqyang
gmail :daqyang@gmail.com


Thursday, 4-May-2006 01:11 Email | Share | | Bookmark
tengah bengang!!! ggrrrr...

2day takde gambo hasil dr tangan gue!! gambo ni aku curi kat abg aku punye blog. http://afzan06.blogdrive.com/ thehehehe..



macam nak sepak je ...semue oang kat tempat keje aku ni.. terutamanye pensyarah2 yg konon-kononnye cendiakawan tp otaknye bertumbuh cendawan boleh gitu? hahahhaa!!! mentang2 le aku ni senyum jek sesuke ati cucu die nak buli2 gue.. aku suruh dioang melompat kang br tau ...nak tahu sbbnye .. better tak yah tau.. kang ade plak yg kene sepak bbtol!! heheehee.. sabo weet..sabo.. amek wuduk jap...gegegege


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net