www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Jun-2006 11:30 Email | Share | | Bookmark
Motorshow 2006

 
 
dah lame simpan koleksi ni.. pegi mase pembukaan 26 Mei 2006.. skang br nak letak.. itu pon ade hati nak letak 1 gambo jek.. kenape?? sbb kete ni paling aku suke bangat!!! antara kerete idaman.. sbnrnye bnyak gak aku tangkap gambo kat motorshow ni paling bnyak model yg wooooopishhhhhhhhhh tp tak yah la ek ku letak sbb mak aku sll bukak fp aku ni.. kekekekekeeke.. mau kene piat telinge.. hahhaaa.. tak baek tgk whoopish sgt nanti mate ketumbit



nak tgk gang sesame snap : http://malekmd.fotopages.com dan http://lilylulu.fotopages.com

2sen dr saye


bayangkanlah.. sajer jek letak patung awek ni kat traffik light mau eksiden oang.. kekekeke rosak badan


Wednesday, 31-May-2006 23:27 Email | Share | | Bookmark
gelagat antujahat666

pix dirakam bersama jejaka (http://photographerz.fotopages.com), mase ni wawa(antujahat666) bosan menunggu rebel kami di servis kat canon, shah alam.. macam2 aksi die buat.. dan kami letak ubat tidur dlm kopi tu .. akhirnye die lena



PERINGATAN UTK DIRIKU YG TERSANGAT MALAS

skang keje kat opis tak penah kusiapkan ape nak jadi ni weet

Pemalas ? apa definisi pemalas ? buat kerja tak ikut dateline ? buat kerja sambil lewa ? tidak bertatasusila ? tidak ramah mesra ? dulu aku pemalas sekarang pun,

bila hujung minggu, menyelongkar je layan Dragon Ball, pastu kelip2 layan radio, makan biskut, buat air nescafe, pastu layan bantal ....meniarap smbil berchatting kekadang otak ada fikir, ngape aku ni pemalas sangat, tak nak invoke something, buat kerja pepe yg mendatangkan faedah pada nusa dan bangsa.

Tetapi dari sifat pemalas la terdorongnya pelbagai ciptaan yg memudahkan kerja malas kita
Seperti malas mencuci baju terhasilnya washing machine, mls nak tumbuk cili gune blender dan bla..bla..bla…lagi…


Monday, 29-May-2006 15:56 Email | Share | | Bookmark
pinkie pirate panjat gunung angsi

aku
joint dioang
sham
View all 37 photos...
sham: helo!! oit!! sok nak ikot abg tak?
weet: g mane? jamban tak nak ar.
sham: g hulu bendol!!, panjat gunung angsi skali ar
weet: erk? (tertelan air liur aku dibuatnye)
sham: dah jgn bg alasan lagi, dulu bg reason abg betunang, abg kawin la, skang sape lak yg nak kawin ni??!!
weet: siut (perli aku, hampeh punye abg)... ok2 ar esok oang g!! Blekkkkkkkk

dlm hati aku ni tuhan je tau.. dah le badan naik 12kg, tak penah bersenam, 3 tahun tak memanjat.. kui.. disebabkan sham la aku g gak!! kang majuk plak oang tua tu..kui..kui..

Kami tido kat hulu bendol, pg keesokannye kami mule mendaki di Gunung Angsi.. bile suku perjalanan biase la mental mule down nyesal pon ade!! hihi.. bile dah smpai puncak huh..puas aku adlh paling lambat naik dan turun.. tp berjaya gak!! thank sesangat kat din ngan shakies, sabo btol layan kerenah aku ni. .dioang ni suke sgt berposing, aku yg tak larat nak shoot, mcm berat jek nak bawak rebel aku ni mase panjat gunung.. jd bnyak adegan posing je lah ek, dan aku rase kali ni paling bnyak gambo aku uploas!! hihi.. tenkiu bebanyak koang mmg rawk!!

ahaks...smpai la ni g keje aku berjalan ngan kaki berdengkot.. best2 layan koang!! mengong2 semuenye





Wednesday, 24-May-2006 11:55 Email | Share | | Bookmark
from the eyes sight



nafsu mengatakan wanita cantik atas dasar rupanya,
akal mengatakan wanita cantik atas dasar ilmu dan kepandaiannya,
dan hati mengatakan wanita cantik atas dasar akhlaknya.


(tp koang jgn tergode ngan my sis... nak kim slm bleh, nak rembat g tau hubby die..kekeke )


Wednesday, 24-May-2006 06:26 Email | Share | | Bookmark
iklan jap

ahaks.. sat ek!! keje ni jeles btol ngan weet la.. takleh nak senang lenang btol!! tunggu ek.. after free nanti akan ku jejaki fp koang ek.



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net