www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-Jul-2008 17:00 Email | Share | | Bookmark
ishkkk...ishkkk..



tau sape die? hahahaaa.. org yg nak mintak biasiswa kat Najib.. tgk die pakai kemera ape?? jam ape?? takde rupe mcm anak oang miskin. hahahaaa

dlm friendster tu die ngatakan die tidak gentar melawan DSAI?? hahaaa.. kalo die tak gentar camne ko kene liwat?!!!

rase2 nye.. budak ni ade bakat utk berlakon dlm cite tamil akan datang!!! budak2.. budak2.. hahahaaaa...

ok.. minggu lepas aku dpt assigment dr bos aku.. die mintak aku shoot MB utk simpanan gambar kolej.. tanpa ade sebarang peralatan brg2 studio.. sebiji lens cikai dan sebiji flash.. TEMBAK!!!!




Sunday, 29-Jun-2008 15:00 Email | Share | | Bookmark
aku sgt2 marah!!

sory kali ni aku takde pic yg menarik utk dishoot.. ni pic hasil diciplak atau diambil dr website PET..

Quote:
The following police report was made on 28 June 2008 at 5.45 PM by Mohd Saiful Bukhari bin Azlan, who turns 23 next week (i/c no 850706-01-5687):

“Saya Mohd Saiful Bukhari b Azlan ingin melaporkan bahawa saya telah diliwat oleh majikan saya. Perkara ini berlaku tanpa kerelaan saya. Kejadian terakhir berlaku 26/6/08 di Unit 1151, Kondominium Desa Damansara, Jln Setia Kasih, KL. Oleh itu, tujuan laporan ini dibuat untuk mendapat pembelaan dan keadilan keatas diri saya. Saya juga berasa bimbang dengan keselamatan diri dan keluarga saya jika perkara ini tersebar luas di khalayak ramai. Majikan saya Dato Seri Anwar Ibrahim - Ketua Umum PKR.”


aku semakin membenci cara permainan kerajaan... bile dah hampir teruk dikutuk dan bakal digulingkan.. dioang menggunakan permainan setan dan kotor!! sgt2 jijik dan jelik aku lihat org2 BN ni..
koang tau tak pic yg di bawah ni sape?? ni la pic konon2nya mangse dliwat anwar!!! hahaaa.. aku cukup $!$!@^@!*&*@!&*&*#^!!!

Azizah dedah gambar Saiful Bukhari dengan orang kanan Najib

Dalam satu sidang media petang tadi, Azizah berkata,“Saya percaya ini satu lagi konspirasi politik membunuh karier politik suami saya. Dan gambar ini sebagai bukti, Najib perlu menjelaskannya."


Bergambar dengan Shahrir Samad (menteri pengguna)


pic dengan Tok Pa


Bergambar dengan Azalina Othman (Menteri Belia dan Sukan)


Bergambar dengan Khairil Annas Jusoh (Pegawai Khas Timbalan Perdana Menteri Najib Tun Razak)



pic die bertunang!
kambing gurun la budak ni.. dulu kes si sukma.. tp di dah ngaku die dipakse meh tgk video die dipakse ngaku diliwat! http://youtube.com/ (cari tajuk Pengakuan Sukma adik angkat Anwar Ibrahim)

kepada kawan2 mari kite ramai2 berdoa agar kes ni terkubur dan lawan BN bior diang pun masuk dlm kubur gak!!! mcm cipan tula BN ni!!!l!!

Quote:
Saya mengeluarkan kenyataan ini dari Kedutaan Republik Turki di Kuala Lumpur. Saya dihantar ke kedutaan tersebut awal pagi ini kerana menyedari nyawa saya di dalam bahaya. Saya berterima kasih kepada mereka yang menawarkan bantuan di saat yang memerlukan dan saya terhutang budi kepada Duta Turki di sini atas kesediaan beliau untuk menerima saya.

Semenjak dari pilihanraya 8hb Mac, ada beberapa sumber yang boleh dipercayai dari dalam kerajaan dan juga perisikan tentera yang menasihati saya bahawa terdapat agen-agen kepimpinan Barisan Nasional telah pun memulakan plot untuk mencederakan saya, keluarga saya serta penyokong saya. Saya diberitahu kemungkinan adanya usaha untuk membunuh saya sebagai salah satu cara untuk menidakkan kehendak rakyat dan untuk mengakhiri proses perubahan yang sudah pun bermula di Malaysia.

Meskipun berhadapan dengan ancaman yang bertujuan untuk menutup mulut saya, keterangan baru mengaitkan Ketua Polis Negara Musa Hassan dan Peguam Negara Gani Patail dengan perbuatan jenayah di dalam memalsukan bukti-bukti kes yang melibatkan saya pada tahun 1998 akan tetap didedahkan kepada umum.

Tuduhan yang dibuat pada hari Sabtu tersebut tidak lebih dari satu ulangan peristiwa yang berlaku pada tahun 1998 apabila saya dipecat dari jawatan Timbalan Perdana Menteri, lalu dikurung dan dipukul, kemudiannya didakwa serta disabitkan bersalah di atas perbuatan yang tidak saya lakukan oleh sebuah mahkamah kangaroo.

Penipuan ini jelas dirancang oleh kepimpinan korup Barisan Nasional yang menggunakan seluruh aparat kekuasaan kerajaan termasuklah dengan mengawal badan kehakiman, pihak polis dan juga cengkaman ke atas media perdana. Perancangan jahat ini diulangi oleh kerajaan Barisan Nasional, bertujuan untuk melemahkan arus perubahan dan pembaharuan yang meletus semenjak pilihanraya Mac 2008.

Saya ingin menyatakan kepada keluarga saya, rakan-rakan dan juga penyokong di Malaysia bahawa saya berada di dalam keadaan selamat dan tetap teguh seperti sebelumnya untuk terus berjuang demi Malaysia yang bebas dan adil.

ANWAR IBRAHIM http://anwaribrahimblog.com/



ha!! lg seminggu lg aku akan berada di Midvalley 4-6 Julai di Pameran Pengantin.. di booth darmansyah.com



Tuesday, 24-Jun-2008 09:05 Email | Share | | Bookmark
B lated hari Bapa!

minggu lepas hari bapa!! ape hadiah koang utk bapa??? aku agak sedih masuk harini dah hampir sebulan aku tak jumpe abah aku!! warghhh... dioang adik beradik buat makan2.. aku tak dapat joint sbb aku ke medan tempohari atas urusan kerja, Jadi sebelum hari bapa aku msg sama abg2 dan adik ku.. suh belikan beskal untuk Abah!!



kenapa aku suh abg2 aku beli beskal utk abah?? tahun ni adalah tahun ke 5 abah pencen, sebelum setahun pencen tepat umurnya pada 4/8 abah xcident di langgar lori ketika g keje di sepital. Kritikal dan kronik. dari sejak tu die takot naik motor dan bawak motor.. kete?? hanya mak aku je reti bwk kete. jd beskal buruk adikku la jd peneman abah g semejid... dan skang ade beskal baru!!! huyo.. bleh abah corner baring...

ape2 pon thanks abah!!! abah sgt2 best.. die selalu masak utk weet, gosok baju weet, amik dan hantar weet g sekolah hingga weet keje dengan motornye. rasenye dah lame sgt tak naik motor ngan abah sambil weet nyanyi2 kat belakang.. hihiii....

ABAH!! i lap u!!!


Sunday, 8-Jun-2008 05:19 Email | Share | | Bookmark
pernikahan sue anna joe

Coming soon for.. www.darmansyah.com



kali ini aku bnyak belajar dr man utk shoot potret.. potret ni penting dlm wedding jgn nak candid jek.. kesian pengantin mase ni la kite nak shoot ala2 princess.
Tips yg man dok bebelkan
1. jg background
2. kadang2 bground bleh jd sapot kite
3. cahaya jatuh pon memainkan peranan
4. postur badan pengantin perlu di jaga, agar tidak nampak keras atau kaku
5. man sll marah aku.. sbb shoot tak tgk skrin (view finder) mcm oang terel.. tp difikirkan balik mmg tak terel amik gambar tak pandang kemera (view finder)... kalo shoot camtu suh anak buah aku yg 5 tahun pon bleh shoot tak pandang skrin..
6. dan jgn shoot baring2 sbb mane ade fotografer tido sambil amik gambar.. hihi
7. yg lain aku tak hingat!! bnyak sgt die bebel.


hi.. musim cuti sekolah!!! dah habis.. hanye 1 wedding je kami dpt.. hihihi.. syukur.

awal bln 7 ade pameran pengantin di Mid valley, dan aku akan menyertai exhibition itu.. di booth www.darmansyah.com!! kat situ koang leh tgk pakej2 dan album DS. harap2nye booth kami dpt sambutan. Amin...

maybe 3 minggu akan dtg aku sepi skit sbb terlibat ngan promotion tempat keje aku Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS) this week aku akan ke Medan dlm acara "gerak gempur sumatera utara, dan 19- 22 aku terlibat MOHEX di Terengganu. dan minggu akhir bln 6 persiapan for www.darmansyah.com bg pameran pengantin 4- 6 Julai 2008. jumpa di sana!!!



Monday, 26-May-2008 03:32 Email | Share | | Bookmark
medan lagi

ade masenye aku malas btol nak bwk dslr.. heheee.. sebab nye leceh la nak gendong2.. tuko2 lens.. (itu bile mood aku malas) heheee.. jd g medan aku bawak kemere kodok atau dikenali sbgai PNS ye adik2 ..hik.hik..hik..

jgn pandang kemere kodok takleh nak shoot yg gempak.. panorama yg aku shoot ni di bilik hotel.. ketika itu jam 6.30 waktu di Medan (7.30 di malaysia) mase tu aku terlajak solat subuh. huhuhuhuuu....



26hb Mei.. genap aku dgn darmasnyah berkawen!!!


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net