Automate your Marketing
with Womplify




 
www.darmansyah.com

By: noor sweet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 26-May-2009 01:54 Email | Share | | Bookmark
dah berpindah!~







dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang
sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/




Monday, 1-Dec-2008 00:41 Email | Share | | Bookmark
bam..bamnye~



agaggaaaaaa...... tgk peyot ku.. sangat2 moncit!! harini masuk 6 months. huuuuuu sgt lmbt nak masuk 9... azab gak ye..

baru 6 perot ku sgt2 beso.. aku ingat budak ni ikot cam bapak die la.. baka besoo.. baru perit rasenye bile kulit perot ni menengang.. kadang2 aku geram.. aku buat cam kompang smbil dengar lagu aku pon ketok2 la perot aku ni.. hahaaaa...

masih blom tau jantinanye.. ramai dok meneka pempuan or lelaki?? aku nak anak lelaki.. tapikan walopon aku ni selebet meludah2 je.. mekap tak hengat!! mcm nak buat show.. bershopping pon tak de limit tengah2 bulan pon aku leh memborong.. anak pempuan kot..??


Tuesday, 18-Nov-2008 00:36 Email | Share | | Bookmark
jenjalan...



medan?? tak amik gambo pon tp sbnrnye bnyak gak yg bleh dshoot...payah tak round2 dkaki lima... takpe tahun depan g lagi almaklumlah.. airasia ngan fireflyz sedang berlawan promotion yg untungnye kite!! dan aku dah booking pon RM144 ke Medan utk 2 org!! Aku suke g Medan sbb die tak sebizi cam jakarta dan yg tentunye SHOPPING!!!!!!!!...aku borong baju baby kat sane.. paling aku suke barut baby sangat comel ade katon2 lagi.. hihihiii..

minggu lepas aku, sayam aku n jaja (my sister) g shoot pasangan serantin ni utk outdoor.. mase sblmye mmg aku berjanji aku akan mekap serantin ni.. tp disebabkan penyakit ganjil aku yg suke meludah ni.. aku suh la jaja ganti jd aku dok mengomen sajelah.





dan aksi mentor dgn spek mata beso kami


dan ini plak protege kami!! Umairah!


tengok umai ni mmg tak tahan nak gelak.. baru 2 tahun mak die ajo 1,2,3 -10 dlm bahasa melayu dan english.. lepas tu die dah hapal.. then mak die dah boring mak ajor die bahasa jawa... dlm 10 minit die dah hapal.. sici..loro.. smpai 10.. aku pon tak tau bahasa tu tp die dah terel..


Wednesday, 22-Oct-2008 00:27 Email | Share | | Bookmark
Ku Mohon..

maaf dh lame btol aku tak hapdet.. ini disebabkan aku mabuk atau pembawakan yg terok skali.. bulan ramadhan?? sebulan gamaknye aku kene ganti pose.. bile terjadi mabuk baru aku rase payahnye mak aku mase mengandungkan aku.. lepas tu dpt anak spt aku yg mcm cikadak!!

hampir masuk 5 bulan kandungan aku ni.. tp aku ade pembawakan yg aku rase cukup tersiksa dan menguji kesabaran... hahaaa.. aku meludah.. g mane2, setiap detik aku akan meludah.. koang bayangkan lak kalo aku nak g shoping, ziarah sedara, dlm kete, kat opis, nak tido.. cam ne plak?? aku kene bawak bekal atau beg plastik meludah.. dugaan btol.. jadi skang aku kurang la bersosial sbb masalah aku ni.. buat aku rimas!!!

masih sempat lg aku mohon kemaafan kat koang andai penulisan dan ayat2 aku ni mengecikkan ati koang.. maaf bebanyak ek.. jumaat ni 24hb Okt aku nak g medan.. nak g ziarah sedara man kat sane plak.. risau aku ngan beg plastik ni la.. haaaa..ha..

op yep.. pic ni di amik mlm td.. aku suh man shoot muke aku jek.. jgn perot a!! bukan senang hubby aku nak shoot aku tau.. itu pon aku sekeh2 suh shoot serius skit maklumlah die pon ting tong gak!!


selamat ari raya!!!!!!


Friday, 29-Aug-2008 02:21 Email | Share | | Bookmark
akhirnye kite akan MERDEKA!!

baru rase eppy dan sonok bile DSAI masuk Parlimen balik
baru lah MERDEKA!!!!

ok semalam aku joint bebudak kolej berkonvoi menyerah bendera ke Pejabat PM ngan MB Selangor. Tp aku tak la naek motor..kikikki...

Sekarang ni keadaan aku tak berape bagus.. sejak merayau di seluruh negeri lepas je KONVOKESYEN aku disah kan mendapat penyakit buatan orang

ape lg... muntah/mabuk/pening/ ilang selera makan/ ilang selera mekap/ dan perot semakin membuncit!! baru je masuk 2 bulan tp rase2nye mmg azab nak menunggu 9 bulankan..

tp semalam dlm keadaan mabuk todi..aku nak ikot jugak dendioang sbb nak jumpe MB nak suh die kim salam ngan Anwar Ibrahim... agagaaaa...

ok meh tgk gambau..


budak-budak berkonvoi


serah bendera kepada setiausaha politik PM di Putrajaya


berangan la koang nak jumpe pm.. hehhehee.. PM takde.. die tido kot


dan ini adalah mashall2.. dan weet ketuanye


MB dpt album konvokesyen yg di design n photo oleh www.darmansyah.com
yg lawaknye.. mase nak shoot mb.. MB dok senyum sinis dan tgk perot aku.. agaknye die pon heran.. perot muncit pon nak amik gambar.. huhuhu..

akhirnye dpt gak amik pic bersama MB dan aku bukan kopi boy atau tea lady


tgkle muke aku mcm hampeh je kan.. tp gang2 opis ngan mak aku pakat gelakkan aku bile aku ckp aku positif!! cam hampeh je dioang ni!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net